неділю, 7 лютого 2021 р.

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”

 


Безпека в інтернеті (2-4 класи)

Безпечний Інтернет. "Найжахливіший тиждень Петрика! "


 Всеукраїнський урок “Онлайн-синергія для найкращого інтернету” ( 10 лютого, 12.15-13.15)

Більш детально про захід та головну сторінку, де буде опубліковано посилання на відео-трансляцію прямого ефіру YouTube, будь ласка, перегляньте на сайті http://bit.ly/dbi2021.

Усі матеріали для виконання під час уроку Ви отримаєте в середовищі віртуальної кімнати Google Класу

  • При виконанні завдань за допомогою комп'ютера достатньо працювати з браузером Google Chrome і мати обліковий запис Google.

  • При виконанні завдань за допомогою мобільного пристрою, будь ласка, установіть додатки Google Classroom (Android, iPhone), Google Jamboard (Android, iPhone).


Для швидкого приєднання до віртуальної кімнати Google Класу, будь ласка, перейдіть за посиланням https://classroom.google.com/c/MjY4OTA4NDE1NzMz?cjc=nijfpx6


Захід відбувається в межах співпраці Міністерства освіти і науки України та Google Україна і за підтримки Міністерства цифрової трансформації України. Організаторами Всеукраїнського онлайн уроку є Академія цифрового розвитку та громадська організація “Центр демократичних реформ і медіа”.



З 1 лютого до 1 березня 2021 року з нагоди Міжнародного дня безпечного Iнтернету Програма Академій Cisco та провідні університети України запрошують школярів 8-11 класів, студентів коледжів та учнів ЗП(ПТ)О приєднатись до 

Safer Internet Day Challenge 2021

Подія проводиться за підтримки ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти". (Записатися на курс)

Немає коментарів:

Дописати коментар