четвер, 29 березня 2018 р.

Квест з кібербезпеки

З метою розширення  й поглиблення знання про безпечний Інтернет 27 березня 2018 року  на базі Зборівського коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя було проведено квест з кібербезпеки під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».
В заході взяли участь учні закладів загальної середньої освіти Зборівського району, ОТГ  та студенти I-II курсів навчання Зборівського коледжу  ТНТУ ім. І.Пулюя.
Студентів та гостей  вітали директор коледжу Ігор Баліцький та заступник директора з навчальної роботи Любов Смерека.
Організатори квесту, методист комунальної установи «Зборівський  районний методичний кабінет» Зборівської районної ради Галина Антонів та викладач коледжу Галина Ворона, привернули увагу молоді до важливого й актуального напрямку знань з кібербезпеки.
Учням було запропоновано взяти участь у веб-квесті «Безпечний інтернет». Свої роботи вони розміщували на Онлайн-дошці:  https://padlet.com/antonivgalina1969/ivzx2s9v6auk.
З поняттям криптографії та його елементами познайомив присутніх студент коледжу Олег Богуш. Соціальну інженерію презентувала студентка коледжу Надія Черніцька. Коротку історичну довідку про людину, яка запропонувала шифрування навів Ігор Крисюк, а з елементами криптографічного захисту інформації  ознайомила Ірина Кульчицька. Охарактеризував ідентифікацію та  аутентифікацію Олександр Боднар, а Роман Ярошевський розповів про  QR-коди.
Про політику захисту інформації відомих світових компаній в галузі ІТ повідомила Марія Цяпута, а про мережевий захист - Дмитро Бартош.
Психолог коледжу Тетяна Головата розповіла про ризики, на які наражають себе діти в Інтернеті.



Немає коментарів:

Дописати коментар